Bijbelcursus

Kennismaken met het meest gelezen boek ter wereld? Het boek dat over de hele wereld verspreid is? Het kan met de Bijbelcursus! 

Misschien loopt u wel met belangrijke vragen rond. Hoe is de wereld ontstaan? Wat is de zin van het leven? Is er leven na de dood? Dan is de cursus absoluut een aanrader!

Misschien bent u helemaal niet geïnteresseerd in de antwoorden op deze grote vragen, maar bent u benieuwd naar hele andere dingen. Zoals waar de eed vandaan komt of hoe we aan de uitdrukking ‘een salomonsoordeel’ komen? Ook dan kunnen wij u de cursus van harte aanbevelen!

U kunt kiezen uit:

  • Een korte oriëntatiecursus
    Door deze cursus maakt u in vier avonden vrijblijvend kennis met de Bijbel en de kern van het christelijk geloof.
  • Een verdiepingscursus
    Deze cursus wordt speciaal op maat gemaakt voor elke cursist. Op dit moment geven we de cursus zowel in kleine groepjes als één op één. De cursusleider neemt u mee op een boeiende reis door de Bijbel. U kunt al uw vragen stellen en u bent verzekerd van een prettige wisselwerking en interactie. Persoonlijk contact is hét pluspunt van deze cursus. 
  • Een digitale cursus
    Onze digitale cursus kunt u zelfstandig en in eigen tempo volgen. In twee keer tien lessen doorloopt u de twee delen van de Bijbel. Deze lessen bevatten een leestekst en vragen die je helpen het geleerde te herhalen. Ga voor deze cursus naar: www.onlinebijbelcursus.nl

De oriëntatie- en verdiepingscursus worden gegeven in het gebouw van de Rehobôthkerk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Mail dan naar incontactmet@gergemzeist.nl.